Termoplastisk Elastomer

chatta nu
Produktinformation
Produkt

Mian Material

CAS nr

EINECS nr

MF

Härstamning

Termoplastisk Elastomer TPE 632-51-9 211-179-1 C26H20 Shanghai, Kina

1, Beskrivning

TPE (Termoplastisk Elastomer) Är en typ av hög elasticitet, höghållfast, hög elasticitetsgummi ,, har också egenskaperna hos formsprutning av termoplastgummi. Icke-toxisk och säker, allmänt hårdhet, utmärkt färgning, mjuk beröring, väderbeständighet, utmattningsbeständighet och temperaturmotstånd, utmärkt bearbetningsförmåga, inte härdning, kan återvinnas för att minska kostnaderna. Det kan inte bara vara den andra formsprutningen med vidhäftande beläggning PP, PE, PC, PS, ABS och annat substrat, och även bildas separat.

Termoplastiska elastomerer har termoplastisk bearbetningsförmåga, men har också de fysikaliska egenskaperna hos vulkaniserat gummi. Det kan beskrivas som en kombination av fördelar med plast och gummi. Termoplastiska elastomerer är vanligt ockuperade territorium som tillhör vulkaniserat gummi.

2, Techinique data

Densitet (g / ml)

0,98 +/- 0,05

Hårdhet

65 +/- 5

Tensile Strengh (MPa)

= 7,85

Brottförlängning (%)

= 400

Sprödhet

-50 C passerade

Åldrande modul

= 0,85

3, Application

TPE introducerar inte giftiga, irriterande organiska lösningsmedel i formuleringsmodifieringen, lägger inte till ftalater mjukningsmedel och stabilisatorer, uppfyller ROHS, REACH, EN71-3, ASTM-963, NP, PAHS, FDA Green instruction.It är en topp miljövänlig material. TPEs högsta miljöprestanda, unik elastisk beröring, byte av funktionella egenskaper gör den till användning i stora tillämpningsområden. TPE ersätter PVC på grund av dess miljöegenskaper som används i leksaker, dagliga behov, rör, byggmaterial, förpackningsmaterial, etc .; TPE har ersatts av gummi, används i tätningsdelar, bildelar, sportutrustning och så vidare.


Förfrågning