Silikonhäftande tätningsmedelsproducenter i Kina

Silikonhäftande tätningsmedelsproducenter i Kina
chatta nu
Produktinformation


1. Beskrivning

Silikonhäftande tätningsmedel är en del och neutralt härdande tätningsmedel. Med utmärkt vidhäftning till de flesta byggnadsmaterialen utan priming kan den användas vid all slags väder. Och tätningsmedlet blir elastomer efter härdning.


2. Instruktioner

  Appliceringsytan måste vara ren och torr. Och applikationsområdet kan vara metaller, plaster, lacker eller betongytor kräver priming med silikonprimrar. Maskering av släta ytor för att förenkla rengöring och avlägsna efterhäftning efter applicering av tätningsmedlet. Applicera också korrekt primer i applikationsområdet. Och med godkänd stödstång eller bindningsbrytare under tätningsmedel. Montera tätningsmedel till 1/8 "minimum 3/8" maximalt djup och se till att tätningsmedlet har bra kontakt med gemensamma ytor. Placera förpackning i spolpistol och skär av metallband och byt spolmunstycke, applicerad inom 20 minuter.

Obs! I silikonspecdatabladet ska det oanvända tätningsmedlet förvaras i torrt utrymme minst 27 ℃ (80 ℉). Och med tätningsmedlet före utgångsdatum som anges på behållaren.


Förfrågning