National Waterproofing and Insulation Technology Exchange-konferensen i Nanning, avslutades Guangxi framgångsrikt

Den nationella vattentätheten och isoleringsteknikens utbyteskonferens avslutades framgångsrikt i Nanning, Guangxi   Den 20 maj . Mötet organiserades av den särskilda kommittén för vattentätning och isoleringsmaterial av huset Byggnadsmaterial Branch av Kina Silikat Society och Institute of Waterproof Materials Design av Suzhou Institutet för byggnadsmaterial. I år är det redan den tjugonde gången! Med temat "innovativ teknik som realiserar framtiden" kommer denna session att undersöka nya produkter och ny teknik för vattentätning och värmebehandlingsindustrin i hemlandet och utomlands och främja förbättring av produkt- och ingenjörskvalitet av vattentäthet, läckageplugg och isoleringsindustrin. Kongressen uppmanade också koreanska vattentäthetsexperter att byta ut Sydkoreas nya vattentäta läckpluggteknik, ne w process. Kejian Holding som medarrangörer deltog i evenemanget.

image.png

Professor Shen Chunlin presiderade öppningsceremonin. Ch du i Qi, ordförande för House Construction Materials Branch i Kina Silikat Society, Professor Wu Xianggen av Vattentät Technology Research Center i Seoul University of Science and Technology, Sydkorea, och ledare för myndigheter på alla nivåer gjorde tal respektive.

image.png

Professor Shen Chunlin, de deltagande vattentäta experterna och företrädarna för företagen utarbetade sin nya teknik från sina respektive områden och pekade på riktningen för utvecklingen av små och medelstora vattentäta företag.Li Xuezhi, projekt   direktör för Kejian Holding gav ett inledande tal på "Kejian New Generation Waterproof Maintenance Solution", som delar kompetensen och erfarenheten inom butylklister under de senaste 13 åren. Som en relativt stor tillverkare av butylförslutningsband i denna bransch, vi har ansvar och skyldighet att leda industrins utveckling genom våra ansträngningar att göra vårt bidrag till vattentätningsorsaken och hoppas kunna arbeta tillsammans genom utbyte av ansträngningar för att avancera, för att uppnå en vidare utveckling av den vattentäta industrin med språng och gränser.

image.png

Utbytet konferensen har en monter för konferensen för att lägga till en vacker, samtidigt som branschen bygger en bro av samarbete och kommunikation. Han träffade inhemska och utländska vattentäta och isoleringsmaterial och uppströms och nedströms företag, inklusive råvaror, produktionsutrustning, byggnadsutrustning och andra försörjningsenheter, visning av ny teknik på nya ställen, nya system för att uppnå leverans och efterfrågan dockning. Kejian Butyl adhesiv är en ny avancerad produkt, på grund av sin överlägsen vattentäta tätningsprestanda, har varit varmt eftertraktade av alla deltagare. Prof. Shen Chunlin   kom till Ke Jian Holdings utställningsområde för att besöka vägledningen.

2.jpg

butylklister


1.jpg

butyl tätningstejp


Huvudproduktfunktioner:

1 , Glasfiber av aluminiumfolie

Ø Energibesparing och miljöskydd (aluminiumfolie kan reflektera solljus och minska inomhus temperatur).

Ø Hög draghållfasthet, följ (glas tyg ökad draghållfasthet).

Ø Anticorrosion, utmärkt åldringsbeständighet (glas tyg oorganiska material eftersom det inte försämras, så livslängden kan vara upp till 50 eller mer.

2 , Cloth

Ø Dragmotstånd, följande.

Ø Fin beläggning (utmärkt vidhäftning med färg).

Ø Förbättra den totala takhållfastheten.

3. Elastisk blinkande remsa

Ø Ytstrykbarhet (för oregelbundna och ojämna bottenytor kan bindas).

Ø Anti-stretching (ytan rynkor har 300% förlängning av sträckan).

Ø Anti-sedimentering (självhäftande självhäftande material har en töjbarhet på 500%).

Ø Bekväm konstruktion.

image.png