Vattentät Obs ringlar material

2016 är en regnig säsong, om ditt tak vattentät arbete inte är på plats, är den skyldig att orsaka problem i ditt liv, och vi kommer att på taket av vattentätt material till din analys, hur man gör ett bra jobb av takläggning vattentät.

För närvarande ändrade gemensamma tak vattentätt ringlar material är främst de två kategorierna av asfalt vattentätt ringlar material och polymer vattentät ringlar material. Modifierad asfalt, asfalt tätskikt material som självhäftande, självhäftande tätskikt membrane och så vidare. Polymer tätskikt material, såsom TPO spole, PVC spole, spole och så på EPDM.

Vattentät praxis och frågor behöver uppmärksamhet av ihoprullade material tak

1, Coiled vattentätt skikt konstruktion bör i frimureriet, installationen utrustning, rörledningar och så vidare;

2, bana med olika span av bostäder, bör den första hög till låg, beställa av det första avlägsna förflutnan

3, i en enda cross affär, ska första spridning till platsen där vattnet är relativt koncentrerad, enligt höjden att uppnå från låg till hög, ytan och ytan av materialet bör startas till låg på golvet, så att spolen i flödesriktningen.

4, spole parallellen till ridge brickor, långsida knä inte mindre än 70mm, kortsidan är inte mindre än 150mm, kortsidan av närgränsande para av spolen överlappande skarvar fördelas inte mindre än 500mm, för att säkerställa blad varvet bredd och banar raka, handla pinnar ett material bör dyka upp-märkning.

5, lutningen på mer än 25% av välvda tak och tak av sluttningen under tak, bör försöka undvika kortsidan varv;

6, takpannor, utjämning lager bör vara torr, från kvällen till nästa morgon på en solig dag eller cirka 1-2h, 1m 2 membran filt.

Enligt kravet på takläggning vattentät, våra företag och produktion av de bästa serie bästa-själv adhesive asfalt ringlar material vattentäta materialär denna produkt en självhäftande membran gummimaterial, utmärkta prestanda i tätning vattentät, lufttäthet och buller. Produkterna är inte gravad och utmärkt elastisk deformation egenskaper, därmed bättre brusreducering. Självhäftande asfalt spole praktiskt program och ekonomiska besparingar, tätskikt och ljud isolering prestanda är utmärkt, är mycket lätt att använda en Takprodukter.