Tvådagstur av Kejian i Deqing

Två dagar Tour of Kejian i Deqing

- En karneval av personalen

Du kan antingen resa eller läsa, men din kropp eller själ måste vara på väg.

På samma plats under lång tid är människor lätt att förlora känsligheten som de borde vara, och sinnet är också oundvikligt domningar. Därför kan resans mening innebära detta. Livet ser ut som en del av resor, och vad bryr sig om är inte destinationen, men landskapet längs vägen och stämningen när man tittar på landskapet. Livet är inte bara förvirrad för närvarande , utan också dikter (äta) och avlägset (lek), med likasinnade vänner .

Nyligen, för att öka känslan av lagmedvetenhet om personal, organiserade Kejian en "Deqing tour" -aktivitet, så att anställda slappna av i fritiden.

Slutligen satt vi foten på bussen som var bunden till Deqing, började en två dagars rundtur i deqing. Efter 1,5 timmar anlände vi till Deqing. På vägen läste vi, vid den här tiden är vi särskilt avslappnade. Från alla aspekter kan vi känna välfärden som Kejian ger till alla.

新市 古镇 .jpg

新市 古镇 1.jpg

吟仙亭.jpg

吟 仙 亭 .jpg

Den nya staden som refererar i dikten är Deqing. Och Baidu säger att det är ursprunget till den största kajen och viktig handelshamn på Peking-Hangzhou Grand Canal. Etablerat 1200 år har det varit framgångsrikt sedan antiken, med en enkel atmosfär och en rik gammal kultur.

 

Xiazhu Lake

Efter att ha besökt den nya staden går vi till eftermiddagen på Xiazhu-sjön.

Vattenområdet vid sjön är bara 3,4 kvadratkilometer, och det finns mer än 600 stora och små bryggor som är utspridda i området för 36,5 kvadratkilometer. Vi besöker centrala sjön och de tre största öarna med vatten. Vi tar en båt till våtmarken, Bai Luzhou och Taohua Island. Vi kan känna den gränslösa mysiga av "I norr och söder om den ödmjuka stugan , och måsarna flockas varje dag, med mild flod"; Obehagligt och innehållet i " Egrets flyger fritt framför Xisai-berget och den feta mandarinfisken smygar gott i floden med persikablommor " och den naturliga uppenbarelsen av " När duschar faller i skymningen överflödar floden. en ensam båt motverkar färjens flottor till lätthet ".


下 渚 湖 .jpg

下 渚 湖 1.jpg下 渚 湖 湿 地 1.jpg白 鹭岛 .jpg


Mogan Mountain

Nästa dag är det svårare att jämföra med den första dagen, så vi stod upp tidigt på morgonen. Och vi gick ombord på bussen på den 286 krökta bergsväg Mogan Mountain. Att flytta till nästa ställe kan vi inte hjälpa till med att tänka "Det finns inget regn, men det gröna landskapet är tjockt nog att våta kläderna". Klättring till toppen av berget och med utsikt över bergen "plockar ett krysantemum under det östra stängselet och tittade upp och såg vi södra sluttningen. Det är vackert. "Känslan av öppen och tydlig uppstår. Att se Moye koncentrera sig på att göra svärdet, vi har dykt upp svärdets förväntningar, som "slipningssvärd i tio år, men glänsande blad har inte använt".

莫干山 .jpg

莫干山 1.jpg

莫干山 2.jpg

武陵 村 .jpg武陵 村 1.jpg

Glad tid är alltid för snabb, och det är dags att återvända. Vi lämnade våra fotspår och skratt i Deqing.

Deqing Tour berikar inte bara vårt fritidsliv, utan gör också familjen mer harmonisk. Och låt oss känna Kejians värme och kärlek, för att förbättra vår sammanhållning väl, och våra teamandar är fullt demonstrerade. Slutligen ägnar alla sig i arbete med högre entusiasm!