Andra kvartals arbetsöversikt 2017, försäljningsavdelning, Kejian Holding

Andra kvartals sammanfattning av arbetet 2017, försäljningsavdelning, Kejian Holding

Förlora inte den ursprungliga avsikten, fortsätt industriellt


未命名 -1.png未命名-2.pngDen 23 juli var det första dagen för det här mötet, alla ledare och toppförsäljningen samlades i Shanghai för att sammankalla andra kvartals sammanfattningen av arbetet 2017.

För Kejian Holding var kvartals sammanfattning av arbetet i Shanghai en vändpunkt. Våra 22 partner stiger tillsammans; använd mötet som vändpunkt Vi blev förvånade över våra resultat av förflutna och känner oss säkra på att vi efter en vändpunkt har en mer stabil framtid.

I mötet rapporterade varje toppförsäljning sina prestationer av sina jobb under första halvåret, särskilt under andra kvartalet. Samtidigt ställer de fram öppna frågor och otillräckliga, planerar och ordnar också sitt arbete under andra halvåret. Alla ledare som vår ordförande Mr Wu Haitao, vår direktör för hemförsäljning, Hu Zhenping, direktör för exportförsäljning, hade Chen Xuesong ett tal i tur och ordning. De bekräftade arbetet under första halvåret. analysera även vår varumärkes- och kundresursfördelning, påpekade möjligheten och utmaningen uttryckligen från aspekter av ledning, verksamhet, bolagets fysiska sanning. Dessutom upprepar de sysselsättningsriktningen, det allmänna kravet och huvuddragen i arbetet under andra halvåret, fasta medarbetares förtroende och beslutsamhet i Kejian Holding för att avsluta vårt årliga sysselsättningsmål.


未命名-4.png未命名-5.pngMötet understryker att även om vi får ett perfekt resultat under andra kvartalet behöver vi också självkontroll. Kontinuerlig förnyelse Vi erkänner, förbättrar oss själva. Vidare betonar att alla behöver ha sin egen tanke och mentalitet, fasta förtroende, gå vidare och ägna större uppmärksamhet åt att utveckla kvalitet, snabbhet och förmåga att säljas. Lag grunden för att avsluta alla mål och uppgifter årligen. Varje periodisk övergång kan få oss att få ett tydligare mål, tryck Kejian Holding framåt med den mest bekväma statusen och inleda nya överraskningar och skörda. Vi måste behålla den ursprungliga avsikten i varje övergång, för att göra allt för att få möjlighet. vi måste gå hand i hand, för att gå mot epokallegenden tillsammans.