Resonera och lösning av bilen läcker

2016 sommaren regniga katastrofen, stormen slå på när som helst, våra fordon är bundna att acceptera regn erosion testet, om bilen läcker, bilar kommer att vara mycket våt, men också lätt att forma, följande kommer att införa läckande orsaker och lösningar.

1, vindrutan på installationen av plastband eller vindrutan är inte seriöst. Det är viktigt att välja en anti åldrande, hög styrka glas lim, professionell lim är också mycket viktigt, vindrutan försegla remsan lätt att smuts, så lägligt rengöring är också mycket viktigt.

2, dörr och försegla kontakten är inte bra, dörren deformation och försegla remsan kvalitet har vissa problem. Dörr runt mosaiken av vattentät lätt avvikelse, om regnvatten från att komma in i bilen, kontrollera vattentät remsan; bindning uppstår uppmjukning av vattentät, butyl tätningsmedlet att sticka mottar, restaurering av tätning prestanda, så att det inte kommer regn, bilen också Vänligen var uppmärksam för att vattentäta åldrande.

3,det finns några problem i backspegeln sigill och dörren till bilen.

4, taket är inte tätt försegla (Obs: taket av storm vattenpipa avledning kan blockeras). Det finns två typer av vattenläckage i allmänhet, en, taket dränering kanalen har ett antal små sand, damm ledde till dess blockering, två, taket tätning av en "set off" SKIFT. Så ägare i fredstid bör rengöras regelbundet takfönster att hålla rent runt dränering RÄFFLA, också Glöm ägare också inte i vanligt när bilen tvätta, biltvätt arbetstagare med särskild utrustning för höga vattenstrålar justering dränering pipeline riktning jet, blåsa ut så mycket som möjligt pipeline i smutsen.

5, kroppen ersattes med plåt, svetsning hål. Om svetsning används på att täcka belägger med metall bearbetning är felaktig, är det möjligt att kraftigt påverka styrkan i kroppen, vilket leder till erosion.

6, allmänna regnet från ovan, men också från botten av counter strömmen, anledningen är att botten av gummit kontakt ur. Det finns flera hål på bottenplattan, limmet är inbäddat av ovanstående, avvikelsen från baksidan, bilen och marken till en direktlänk stat, regn vatten infiltration från undersidan. Om golvet är vått, bör först misstänkas här.