Borgmästaren i Sheshan, Lu Yunfeng, och hans parti kom till vår avdelning för utredning

På morgonen den 19 februari 2019 kom Lu Yunfeng, borgmästare i Sheshan, Xu Yuan, biträdande sekreterare för partiets utskott i Sheshan, och hans parti kom för att undersöka aktierna i vetenskaplig konstruktion. Wu Haitao, ordförande i företaget, mottog varmt besökande ledare med ledande befattningshavare i företaget.

Generaldirektör Wu Haitao sa: Det är en stor ära för borgmästare Lu och biträdande sekreterare Xu att kunna spara värdefull tid i början av det nya året för att utföra forskning och vägledning i vår avdelning och under mötet. General Wu informerade borgmästare Lu och biträdande sekreterare Xu om företagets utvecklingsprocess, FoU-kapacitet och produktansökan och uttryckte hjärtligt tack till regeringen för sitt stöd och hjälp i det långsiktiga samarbetet med Sheshan Township Government. Tack kommunfullmäktige för sitt stöd och sin oro för byggandet av aktierna.

QQ图片20190219153928

Kejian kan insistera på den långsiktiga, stabila utvecklingen, blir Sheshans ledande företag, förutom företagets egna insatser, måste regeringen ge motsvarande stöd enligt företagets utvecklingssituation.

Borgmästare Lu sade att i det nya året kommer regeringen, som alltid, att stödja företagens utveckling, hitta sätt att tjäna företag väl, lösa problem för företagen, stödja företag kraftigt för att bli större och starkare och hoppas att företagen fortsätter att göra ansträngningar inom ledning, forskning och utveckling, och försäljning, och så vidare. Uppnå omfattningen och fördelarna med "multiplikatorn". Nytt år, nytt språng, vi kommer också att vända vård och hjälp från regeringen till motivation, bryta igenom rutinen, skapa strålande.

QQ图片20190219153936