Leaders of Suzhou Vattentät Institut Besök Kejian

På morgonen den 4 april var professor Shen Chunlin, professor Chu Jianjun, Wang Yufeng och Kang Jie, professor i Vattentätmaterial Design Institute of Suzhou icke-Mining Institute of Building Materials, Kina, uppdelad i en linje. Föredragna av Wu Haitao, ordförande av Kejian och andra ledare, kom till vårt företag för utredning och vägledning.

QQ图片20190404153212

Ledarna för Suzhou Waterproofing Institute lyssnade först till Li Xuezhi, en ingenjör av vårt företag, som gav en introduktion till företagets situation. Detta dokument ger en kort beskrivning av företagets utveckling, genomförandet av hårdvara, storleken på företaget, branschens område och så vidare. Samtidigt introduceras tillämpningen av produkter inom olika branscher och välkända kooperativa företag inom huvudområdena kortfattat.

Då gjorde Wang Mingjun, chef för Tekniska och kvalitetsavdelningen vid Tekniska Högskolan, en introduktion till den nya experimentbyggnaden i vår avdelning. Beskrivningen av testcentrets ursprungliga avsikt i öppnandet av vårt företag. Installation och användning av laboratoriet introduceras i detalj. Laboratoriet har tekniken för att detektera ROHS, VOC och liknande, som täcker densiteten, det fasta innehållet, avdunstningshastigheten, penetreringen, viskositeten, viskositeten, askan, den ursprungliga viskositeten, förlängningen vid brott, rivningsstyrkan, extruderingsegenskapen, högtemperaturmotståndet, saggen, lågtemperaturflexibiliteten, det kalla slagmotståndet och skalstyrkan, provningsdetaljer, såsom skjuvhållfasthet, draghållfasthet, fast töjning, vattenbeständighet , dämpningsförlustfaktor, förbränning, lukt, finfördelning etc. ska vara utrustade med kompletta provinstrument och utrustning. Under perioden har ledarna för Suzhou Waterproofing Inst itute gav också fullt erkännande av styrkan i vårt företag och företagets produkter och teknik. Diskutera de nationella standarderna och industristandarderna för butylgummi, kiselgel, polyuretan-tätningsmedel, vattenbaserade keramiska plattor, skumbetong och så vidare. Ansökan och kärntekniken hos bolagets nya produkter svaras alla av Wu Haitao, ordförande i vårt företag.


QQ图片20190404153154

I den djupgående utbytet mellan de två sidorna har båda fått några resultat och har lärt sig mer om att försegla kunskap och tillämpningsområde etc. Samtidigt förklarade professor Shen Chunlin från Suzhou Institute of Waterproofing också historia av utvecklingen av tätningsmaterial som butyllim, silikagel osv. Våra ledare visade också ett starkt intresse för att förstå mer kunskap inom industrin.

Sedan, under ledning av ordförande Wu Haitao, följde han ledarna för Suzhou Waterproofing Institute för att besöka webbplatsen och vägleda dem. Först besökte labbyggnaden, på-plats förståelse av experimentella instrument och testartiklar etc. gick till produktionen verkstad av vår fabrik och introducerade några av de produkter som tillverkas. Under denna period lovordade ledarna för Suzhou Waterproofing Institute högtydda den avancerade tekniken, applikationsprincipen och marknadsutsikterna för våra produkter.

QQ图片20190404153247

Slutligen är ledarna för Suzhou Waterproofing Institute mycket optimistiska över det framtida samarbetet mellan de två sidorna, och hoppas också att båda sidorna under ledningen av detta besök kan ha bättre utveckling och utbyte!