Sun Chujun, sekreterare för partikommittén i Bishan Town, besökte vårt företag för utredning

På eftermiddagen den 5 mars kom Sun Chujun, sekreterare för partikommittén i Bishan Town, Shanghai, till Kejian Polymer Materials (Shanghai) Co., Ltd. för att kontrollera genomförandet av det nya förebyggande arbetet med kronisk lunginflammationsepidemi och presenterade 1 000 maskerar till företag på uppdrag av stadens partikommitté.

640

Wu Haitao, ordförande för företaget, åtföljde företagsledningen. Sekreterare Sun besökte företagets kontor för att förstå företagets återupptagande av arbetet och företagets verksamhetsstatus och lyssnade i detalj på rapporten om företagets återupptagande av arbetet och genomförandet av epidemisk förebyggande och kontrollrelaterat arbete. Vi bekräftade företagets ansträngningar att förebygga och kontrollera epidemin.

640 (1)(1)

640 (2)

Sekreterare Sun betonade:

För närvarande har nya uppgifter om epidemisituationen minskat, men vi måste fortfarande fördjupa vår förståelse, koncentrera våra ansträngningar och standardisera förebyggande och kontrollarbete. Genomförde omfattande inspektioner av företagets antikontrollmekanismer, fotgängars flödeskontroll, temperaturmätning och registrering av förbipasserande personal och gav vägledning baserad på den faktiska situationen för vårt företags återupptagande av arbetet.

640 (4)


Ordförande Wu Haitao sa:

Tack till stadens partikommitté och regering för vägledning för vårt företag. Vi insisterar på "behålla din egen dörr och kontrollera ditt eget folk"; för återvändande anställda, bekräftar upprepade gånger resplanen och kräver självisolering i 14 dagar; stagga arbetets topp, undvik personalens koncentration, ordna två lösningar för anställdas hemmakontor och företagskamp; rapportera kroppstemperaturen två gånger om dagen i arbetsgruppen och kolla in online - kontorpersonalen mäts enhetligt av företagets ledningspersonal, och hemmet och isolerade partners rapporterar medvetet regelbundet kroppstemperatur.

640 (3)

Sekreterare Sun sa:

Företagslednings- och kontrollledande grupp kommer att fortsätta att genomföra inspektioner, övervaka inrättandet av ett sundt system för förebyggande och kontroll av epidemier, öka kontrollen av företagens personal, särskilt utlänningar, och verkligen genomföra epidemins förebyggande och kontrollarbete till slutet.

Slutligen sa Wu Haitao, ordföranden för företaget att som partimedlem och företagets ledare, inför epidemin, vetenskaplig politik, exakt epidemisk förebyggande, upp och ner koncentrisk, och övervinna svårigheterna! "