Stark och kraftfull United, Kejian och Jiuyuan blir det strategiska partnerskapet för samarbete

Den 20 december, Kejian Holding och Shanghai Jiuyuan Petrochemical Co. , Ltd. (nedan kallad Shanghai Jiuyuan) tillkännagav att de ska samarbeta för att bli en strategisk partner. De två sidorna kommer att samarbeta nära inom områdena vattenburet polyuretanlim, polyuretan smältlim och annan teknik och applikationsfält.

image.png

Kejian har alltid varit engagerad i att söka en partner som har ledande teknik inom industrin av vattenbaserat polyuretanlim, PU smältlim och andra produkter med självständigt varumärke. För att fylla ämnet av inhemskt avancerat vattenbaserat limmarknad som har varit monopol på utländska märken under lång tid. Alliansen med Shanghai Jiuyuan är "tre i tre": en himmelsk match, sätter pärlor och jade tillsammans, värderar samma idealer och följer samma väg. mötet Sheting Chen, GM av Jiuyuan och Xianping Chen, teknikchef diskuterade och analyserade marknadsorienteringen, framtida marknadsläge och driftsläge för inhemskt avancerat vattenburet lim med Haitao Wu, ordförande för Kejian och Zhenping Hu, Xuesong Chen, försäljningsdirektörerna i Kejian.Wu Haitao, ordförande för Kejian, gav en kort introduktion till Kejians utvecklingshistoria och framtida strategiska planering till den höga nivån på Jiuyuan, sade att de två sidorna kommer att styras av pr inciple of "komplementära fördelar, samverkande innovation, uppriktigt samarbete, gemensam utveckling". Resurser resurser, främja ett djupt samarbete mellan de två sidorna inom områden som teknik, talang och företag, att göra bättre och starkare och större tillsammans.

Detta möte på hög nivå mellan de två sidorna markerar det långsiktiga strategiska partnerskapet mellan de två sidorna. Att skapa en bra grund för en hållbar, hälsosam och snabb utveckling av gummimarknaden inom områdena bil, elektronik, kläder, hem och så vidare för båda sidor i framtiden. Upprätta ett nytt kapitel för samarbete på den efterföljande kapitalnivån.

Om Shanghai Jiuyuan

Shanghai Jiuyuan grundades 1999 , det är ett professionellt företag som bedriver FoU, produktion och försäljning av lim. Produkterna används främst inom bilinteriörindustrin, textilkompositindustrin och syntetisk läderindustrin samt andra industrier. Och i automotive interiörtillbehör industrin har tekniken nått den inhemska ledande och internationella avancerade level.Own proprietära teknologiprodukter med oberoende immateriella rättigheter.Application och miljöskydd prestanda kan uppfylla de tekniska standardkraven i Europa, Amerika och Japan.

Om Kejian Holding

Kejian Holding grundades 2005, efter många år av bestående svårigheter för att uppnå en viss ambition, har nu blivit en forskning och utveckling, tillverkning, försäljning som en av de högteknologiska företagen. Kejian har ett antal patentteknik prestationer och avancerad produktionsteknik .Kejian har bedrivit kvaliteten på överlevnad, affärsfilosofi med kredit för utveckling. Det har blivit det ledande varumärket butyllim i världen. Bolagets prestation har spridningsvækst från 2005 till idag, den genomsnittliga årliga tillväxten nådde 96%. Den har ackumulerat ett stort antal högkvalitativa användarresurser i bil, glasfiber, byggindustri. Kejian har etablerat en långsiktig sikt nära samarbete med de ledande företagen i branschen.