Shen Haiquan, finansdirektör för Sheshan Town, Zhang och hans parti kom att besöka och undersöka

På eftermiddagen den 26 april 2019 kom Shen Haiquan, chef för finansinstitutet i Sheshan Town, lärare Zhang vid utvecklingskontoret, Bank of China och Jiangsu Bank of China, för att undersöka Kejian Company. Wu Haitao, ordförande för företaget, mottog varmt de besökande ledarna med företagsledningen. Ordförande Wu Haitao sa att han var mycket tacksam mot direktör Shen för att han tog den värdefulla tiden att komma till vårt forsknings- och vägledningsarbete. Under mötet informerade ordförande Wu direktören Shen och Zhang och hans parti om företagets utvecklingsprocess, produktansökan och annan relaterad information och tackade township-regeringen för dess stöd och bekymmer hela tiden. Kejian kan hålla sig till den långsiktiga stabila utvecklingen, utöver företagets ansträngningar, myndigheter enligt utvecklingen av företaget för att ge motsvarande stöd.

图片1

Direktör Shen sade att det huvudsakliga syftet med detta besök på vetenskaplig konstruktion är att förstå företagets övergripande affärssituation, att lämna förslag för företagets utveckling, att lösa praktiska problem för företaget och att hjälpa utvecklingen av företaget . Manager Shen of Bank of China och chef Zhang från Bank of Jiangsu har gjort en detaljerad förklaring om deras utveckling, affärsförmåga och service till företaget. De två sidorna har nått en överenskommen vision om samarbete.

Slutligen, sade Shen, hoppas regeringen att hjälpa till med den faktiska utvecklingen av företag genom effektiva metoder, i linje med företagens utvecklingsbehov, bättre serviceföretag, effektivitet och dekomprimering för företag. Vi hoppas att företaget kommer att fortsätta utvecklas

och inse "multiplikatorn" av skala och effektivitet.