[PK Match] För att smida järn måste man vara stark; En fin hästdashing utan häst-torka


Att smida järn måste man vara stark; en fin häst dashing utan en häst-torka. Om vi ​​vill bygga ett bättre varumärke måste vi nå sex mål: fasthållningsideologi, fin anda, kraftfull förmåga, studera mer, bra visualisera och bättre produkter.

Diskutera en person, är viktigare än Jiuding skatt; tre-tums tunga, starkare än en miljon av divisionen. En god vältalighet är den viktigaste diathesis för säljare. För detta ändamål håller Kejian Holding den 4: e taltävlingen "Sales Executive" PPT.


Denna tävling lydnad mot tidigare stil kräver innehållet säljare använder sina egna starka poäng, insikt om marknaden, produktkunskaper och professionell skicklighet för att göra en PPT i sig. Syfte att låta alla medlemmar dela kunskap med varandra.


Under tävlingsperioden gick varje säljare upp för att ge ett tal i tur och ordning. Alla är fulla av kvicka kommentarer. De mästerliga talerna visade konkurrenternas ursprungliga åsikt och blandningsförmåga.

Vacuum Sealing Tape for sales

Kejian Polymer Materials PPT-tal


Vacuum Sealing Tape manufacturers

Kejian Polymer Materials Kunskapsdelning


Efter konkurrenter som ger ett tal, ger domare ett integrerat varumärke enligt deras uttrycksförmåga, visualiserar och förmågan att styra tiden. Vår ordförande Mr Wu, inrikes försäljningschef Hu och exportchef direktör Chen gav sina kommentarer. Inte bara peka på sina bättre åsikter men tala också om deras otillräcklighet. De hjälpte alla konkurrenterna att veta mer om sig själva.


Vacuum Sealing Tape suppliers


Efter drastisk strid, vann Xuezhi Li, Mark Wang och Doris Wu (Kvinnor inte sämre än män) de tre bästa.

Vacuum Bagging Tape manufacturers


Du förstår vinsten och förlusten om du tar människor som spegel. Kejian Holdings elit kan veta mer om produkterna och förbättra sig snabbt. Vi ägnar oss åt att organisera ett superhårt lag, bilda en positiv atmosfär, och slutligen hoppas vi kunna uppnå ett ledande varumärke inom domänen.

Vacuum Bagging Tape suppliers