Husbil Seal vattentät och ljud förstärkning

RVäven känd som andquot; hjul houseandquot; båda andquot; realandquot; och andquot; carandquot; två stora funktioner, men deras egendom eller bil, är ett flyttbart och har de nödvändiga grundläggande faciliteterna på hem bilen. Enligt marknadsundersökningen, Kina #39; s bilmarknaden i det preliminära skedet, andelen mindre än 1/10000, bil tillverkare produktionsteknik behöver också förbättras, den vattentät och isolering av förstärkt bil att dela med dig.

1. bil inre buller. Buller kan användas för att minska det buller som orsakas av resonans av den interna strukturen av fordonet. Ljudisolering bildörr, golv, tak, huva och andra delar av filmen kommer att vara sönderriven av papper och vidhäftning vid platsen för tillämpning och användning av rullen packning.

2. tätning och tätskikt av den yttersta anslutande platsen i RV.Butylgummi tejpanvänds i vattentätt membran, glasdörr, bilinredningar, inslagning strip takfönster, sidoruta seal vattentät lim. Plasthink, lim lim pump linje genom att justera pumptrycket, temperaturkontroll, mängden cement; Limma, riv av papperet-release, vidhäftning och packning kan tillämpas på platsen.

3 Förstärkt självhäftande ark: automotive stålplåt: CRS, ytan galvaniserat eller organiska metallplattan, aluminium bearbetning, olja plattan (upp till 3 G/m2 på samma gång, olja) och elektroforetiska paint härdning, för att stärka stål styvhet, minska buller (trace) och vibration suppression effekt. Riv den filmen på papperet, vidhäftning i tillämpningen av delarna och packas av 160 grader-210 grader, 30-60 min hög temperatur härdning.