Träffa Kejian i "14 Kina internationella takläggning & tätskikt Expo"

Than Kina nationella byggnad vattentät Association (CWA) sponsrar 14 Kina International tak och tätskikt Expo, juli 14-16, på Shanghai världsutställningen Expo & Convention Center. Mässan kommer att innehålla tak och tätskikt material, isolering, lim och tillbehör.


Kina bygga tätskikt Association(CWA) är engagerad i som serverar medlemmarna, tätskikt branschen, regeringen och samhället med rollen av överbrygga som en väktare av det nationella intresset, juridiska rättigheter och intressen för medlemmarna och sociala etik.


Kina bygga tätskikt Association(CWA) syftar till att främja en sund utveckling av tätskikt branschen av Kina genom reglera marknaden och främja en rättvis konkurrens. Att vara godkänd av Mnistry av civila angelägenheter av människor's Kina 2009 Kina nationella vattentät byggnad MenALS Industry Association ändras till Kina byggnad vattentät Riksförbundet.


Sedan kommer att Kejian hålla vara med dig att diskutera vattentät tekniken, våra företag specialiserat på produktion av tätningsband, butyl tätningsmedel, koagulera för måla Fog- produkter, är de flesta omfattningen av butyl fogmassa, tejp tillverkare i Kina. Vi kommer att visa upp våra produkter i fältet av vattentät, ser fram emot att arbeta med er för ert samarbete och utbyte.