Kök och badrum vattentät genomförandeprocessen

Tätskikt kök ordentligt, påverkar framtida kök liv och komfort, vi måste fästa stor vikt vid och strikt tillämpa. Följande är att införande och genomförande av tätskikt under köket.

Det första steget: att göra ett bra jobb i grunden av vattenkraft projekt

Från en säkerhetssynpunkt, toalett vattenledningar och trådarna är gå ovan bättre än att gå under. Men en massa "gerilla" bara för att spara, vattenkraft promenad, öppna tråg i badrummet och även, mejsel hålet.

Det andra steget: Rengör gräsrötterna och väggar

Hus dekoration vattentät, med balkong, kök, badrum, men fokus är badrummet. Först av allt, knackade på väggen och golvet med en liten metall bultar, om det konstateras att det "tomma sound burst", innebär att det måste finnas vissa urholkningen, urholkningen alla trasiga. Om du behöver ersätta de ursprungliga badrumskakel, tegel mejsel till det ursprungliga inlägget, måste vi först använda murbruk till marken utjämningen, vattentät bearbetning, detta kan undvika läckage av vattentät beläggning orsakas av ojämn tjocklek. Byggandet av vattentät beläggningsskikt på ytan av basen, de första grå hud med skyffeln med en kvast att bli av, damm, sand och annat skräp som är ren, särskilt rotfyllning, del av golvbrunn och avlopp outlet bör rengöras noggrant.

Det tredje steget: gör ett bra jobb av styv vattentät

Alla typer av vatten kan inte ändra toaletten, försök inte att ändra; Om du vill ändra, Använd inte cementbruk för att fylla tomrummet, måste vara tre gånger fylla pluggning kungen. I badkaret, handfat, diskho och kanten på väggen, väggen hörnet slot vattentät dessa viktiga delar bör ägnas särskild uppmärksamhet åt. Kvaliteten på gummi sammansatta self självhäftande vattentät bad trim band, kök dekoration vattentätt material är att föredra. Marken är också indelade i tre sub-block, att ha ett tidsintervall. På detta sätt ger det marken en styv vattentät rustning. Badrummet i tröskeln till vara en hög lutning, målade, förhindra att vattnet rinner tillbaka att gå utanför rummet och tröskeln till sten måste använda fina cementbruk något uttrycka vissa våta pasta pluggning kung.

Det fjärde steget: lägga till elastisk vattentät beläggning

Huset för en lång tid, hårda pluggning kung elastisk beläggningar för kvittning och levande kommer att bli rippade, således förlora den vattentät effekten. Så är det nödvändigt att lägga till andra försäkring - elastisk vattenfast färg. Allmänna eller dusch munstycket är installerat på de 1,8 metrarna eller så, om vattentät låg, långsiktiga spray orsakade vatten indränkt vägg, vägg mögel, vägg dekoration beläggning eller kakel strippar och så vidare. Icke duschvägg i princip göra 1,5 meter på kan, men för att stärka rollen för vatten, 1,8 meter hög uniform. Dessutom är badrumsrenovering av lätta kroppen väggen eller själv byggt lätta kroppen väggen, det rekommenderat att göra top vattentät höjden.