Kejian Holding: Heartwarming Donation för den sjuka medarbetaren

Nyligen föreslog Kejian Holding fackförening att personalen ska hjälpa den sjuka medarbetaren Chen Xuean och stödja vår medarbetare på ett initiativ. Kejian Holding anställd Chen Xuean diagnostiserades med rektal malignitet i februari 2017 och har dåligt behov av behandling. På grund av plötslig allvarlig sjukdom och dyra medicinska räkningar togs krossbelastningen på sin familj ekonomiskt och andligt.

Med tanke på deras faktiska ekonomiska situation rekommenderar Kejian Holding fackförening denna donationsaktivitet till personalen. Vi föreslog att: vidta konkreta åtgärder för att uttrycka kärlek och bryr sig om kollegas sjukdom. Och avslöja Kejian folk "När katastrofen slog, kom hjälp från alla håll." vänlighet och tillgivenhet!


clip_image002.jpg

Den 18 april 2017 hölls en donationsaktivitet i Kejian Holding. Medarbetarna är generösa och mycket aktiva. Donationerna har översvämmade sig för att betala familjens stora medicinska räkningar. Och den upphöjda fonden är 24910 yuan. Kanske är det en droppe i hinken för Chen Xuean som för den höga kostnaden som han och hans familj måste bära. Men det innehåller personalen välsignelser och ger hopp till honom och hans familj.


clip_image002.jpg

Vi tror att "stor sak kan ske med massansträngning". Kärlek är runt, och vi hoppas att vår kärlek kan göra en modig uthållighet. Låt oss önska honom tidigt att kämpa mot sjukdom och bli återhämtad sin hälsa!

När personalen är i trubbel kommer fackföreningen att hjälpa dem. Låt varje anställd hitta lycka i Kejian, och det är den humanistiska vården. Dessutom är Kejian Holding verksamt för att skicka värme många år och ger högsta prioritet till anställda. Och personalen känner djupt familjens värme. Dessutom främjar den en hälsosam och harmonisk utveckling av Kejian.