KeJian innehav att delta i lanseringen ceremonin av 2018 utmärkt Business par till hjälp

”Ingen kan lämnas kvar på vägen till ett bekvämt liv”!

”Jag är mest oroad över svåra massorna”.

— —Från generalsekreterare Xi Jinping nyår meddelande 2017TIM图片20180408111010.jpg

I partiets 19th CPC National Congress rapport, generalsekreterare Xi Jinping betonar: vi måste mobilisera hela partiet, hela landet, och samhället för att hjälpa fattiga med precision. Vinna kampen mot fattigdom i tid! Vid två sessioner i år lät centralkommittén återigen trumpet av att lyfta sig ur fattigdom.

Precision fattigdomsbekämpning, privata företag är också ryggraden. På det kritiska ögonblicket fördjupa reformen och vinna det Well-off samhället på ett allsidigt sätt, svarat Kejian Holding positivt på statens samtal att uppfylla sitt sociala ansvar med torr anda ”trampa sten att lämna avtryck, förstå järn har märket ”. Strävar efter att göra en spännande rapport kort precision fattigdomsbekämpning och kärlek för allmänheten bra. En exemplarisk roll i seger i kampen mot fattigdom på ett allsidigt sätt.

TIM图片20180408111033.jpg

8 aprilTh, Wu Haitao, ordförande i Kejian delar, sekreterare i grenen part, ordförande för fackföreningen, och andra personligen ledde laget att närvara vid lanseringen ceremonin av de utmärkta företagen av ”hand-holding projektet” anordnas av Regionkommittén Sheshan stad av Kinas kommunistiska parti och Sheshan staden folkets Government.The syftar ”hand” kampanjen till att möjliggöra precision fattiga hushåll att bilda ”one-to-one” par med företag för att hjälpa svårt familjer. Den höga nivån av omfattande välbärgade konstruktion bör inte bara se den ”Genomsnittligt”, men också ägna mer uppmärksamhet åt ”varje hushåll”. Fortsätta att arbeta i par för att hjälpa behövande familjer, att ge råd på grund av män och hushåll, låt inte en familj kvar.

TIM图片20180408111100.jpg

Vid lanseringen ceremonin uttrycker kommittén för Sheshan staden av Kinas kommunistiska parti och ansvarigpersonen av folkets regering av Sheshan stad den hjärtliga tack till 32 par av utestående företag som har valt att hjälpa. Och att isuue den ”hand-i-hand projekt” jubileums cup till KeJian Holding och andra företag.

QQ截图20180411164721.jpg

Försiktighet är en dygd, engagemang är en sfär. I framtiden kommer vi inte att glömma vårt uppdrag som vi fortsätter att utveckla, förnya och utöka. Aktivt reagera på den nationella planen för att bekämpa fattigdom, syftar till att föremålet för tjänsten, genomförandet av precision hjälp. KeJian Holding användning åtgärder att öva den frivilliga andan av kärlek och hängivenhet, antända den sanningen och värme av världen med kärlek, bygga en mer harmonisk, mer civiliserade, vackrare lyckligt hem.