"Is resa" i Japan

Nu är det kinesiska nyåret och Kejian försäljningsavdelning grejer har semester från 30 januari till 5 februari. Kejian organiserade en gruppresa till Japan.


På morgonen den 30 Jan, saker samlade i Pudong Airport, och började sin spännande resa. De väntade detta så mycket att de började förbereda kläder, skor och whatso sedan en månad sedan. Som de flesta kineser gör, har de alla en lång inköpslista med dem.


Det är i djupa vintern, och det hela Japan är täckt med is, de kallar det en "Ice resa". De hade dock en hel del kul med "ice" i de senaste dagarna. Deras resor inkluderar skedding, varma våren dusch, mat part, ridning, etc.


Japan är täckt av snö och is är så vacker att kejian försäljning laget tog en massa bilder under de senaste dagarna. Du kan se allas ansikte är fryst röd men med skrattar hängde det alltid.


Varje år Kejian försäljning grejer resa utomlands så här. De har varit till Thailand, Vitnam och många andra länder. Och varje gång ett tag, de har små utflykter inom landet. Genom att resa tillsammans, kan anställda har chansen att koppla av sig och komma närmare varandra.


Resan i Japan har inte upphört, men dessa Kejian saker talar redan om nästa utlandsresa.


Ja, var att gå nästa år? Lol!Av Eudora Neves