Hur man gör ett bra jobb i bil buller

Med en förbättring av livskvaliteten, våra krav på bilen också mer hög, särskilt i komfort, när det gäller komfort, förutom åkkomfort, bilen tyst är också mycket viktigt, som är den viktigaste källan till buller i bilen, motor, luft, däck, kroppsbyggnad, så nu många människor att köpa en bil, kommer att välja att förstärka effekten av bil buller , nedan om hur du gör ett bra jobb i bil buller.

Kan ta med bil buller byggarbetsplatsen: chassi, fyra dörrar, trunk, svans locket, hood, fender, tak, instrument skrivbord, brandväggar, U typ Cao.

Ljudisolering konstruktion av systemet är färdig med tre steg: chock absorption, brusreducering och tätning.

1. de fyra dörrar, trunk, bil golv, maskinhuset och tak seismisk bearbetning. genomförandet av dämpning behandling, primära och sekundära punkter: först är dörrar och stam, eftersom det mesta av bullret är genom bil suspensionssystemet, trunk, chassi, dörr och andra delar av inkommande bilen; följt av bil golv och motor position; Slutligen, taket av bilen.

2. hela bilen av ljudabsorption, brusreducering bearbetning, det viktigaste är selektivitet av ljudisolering material, ljudisolering, det huvudsakliga syftet är att minska buller, men det finns en hel del material är inte vattentät och en tung lukt, buller inte bara inte bort, men att få mer problem, så välj vibration ljud material måste bifoga betydelse att denna aspekt skall välja kända varumärken , är vattentät och miljövänliga material. Vi använder de bästa - 663G Ljud dämpning blad för kommersiella fordon brusreducering och ljudisolering. Icke giftiga, smaklös, icke frätande, enligt kraven i fordonsmaterial och delar av utsläppen från den testa standard, med utmärkt self självhäftande, praktisk konstruktion.

Bland dem rum motorn buller, att köpa en bit av vågiga ljud-absorberande bomull (uppdelad i eld med eld, elden smak ganska obehagligt), köpa burkar av spray. Dörr ljud isolering, kan gå och köpa en ljudisolerade bomull eller plast isolering eller isolering ull filt bifogas dörr ram lederna är fullständigt ljudisolerade dörrkarmen. A, B, C kolumn buller, förstärkning. A, B, C kolumn hål med PU skummande agent fylld med ca 40% av det skummande medlet för skummande expansion), som kan effektivt förhindra att metall vibrationer som orsakas av onormal ljudet och öka styvheten i bilens kaross, slutförandet av a, B, C kolumn ljudisolering projektet. Klistra in isoleringsmaterial i rutan svans, svans box på båda sidor om ratten panna position också kan inte släppa taget, så att det kan effektivt minska däckets väg buller buller och avgaser kan orsakas av buller, och effektivt minska låg frekvens resonans buller som orsakas av en bas del.

3 tätning behandling av bilen. Försegla affären på bilen, inte överdrivet sigill, eftersom organ försegling engineering är löst av utgående överföring buller av iscensätta för fundament ska göra på kroppen goda försegling, för att balansera lufttrycket inne i bilen, annars överdriven tätningen kan orsaka syrebrist i bilen, utgöra en risk för din kropp.