Upplevelsebaserat lärande

Kejian har organiserat en "upplevelsebaserat lärande" i slutet av April i 2016.The tema av denna utbildning är "segla, gå framåt".

Kunskaper och färdigheter är bara materiella kapital. Men stark framåtanda, envisa kämpaglöd och viljestyrka, god kommunikation och samarbete anda, är en osynlig makt till framgång. Varje Kejian människor har lärt sig värdet skillnaden mellan team och personliga.


Övervinna psykologiska rädsla, hone uthållighet att övervinna svårigheter, utmana ett omöjligt uppdrag. Varje Kejian människor har fick roligt och konkurrens med sig själv.
Under vilka omständigheter kan göra begränsade kunskaper och färdigheter att släppa en hel del energi. Hur man utvecklar de som finns kvar i alla, och människor kan inte riktigt förstå förmåga och intresse. Hur man kan uppnå en bra kommunikation med andra och få reda på vad detta meddelande kan gå djupt in i graden; Hur till effektivt paus personliga självcentrerade begrepp, ändra likgiltig attityd för andra och samhället. Detta är den verkliga innebörden av utåt upplevelsebaserat lärande.

Vi ser alla fram emot nästa upplevelsebaserat lärande. Vill du gå med oss?

2016-05-17