Företagets årsmötefirande


Den 11 januari 2020 hölls nyårskonferensen med temat ”Glöm inte ditt ursprungliga hjärta och håll ditt uppdrag i åtanke”. Alla aktieägare, anställda och företagets speciella gäster samlades, avgick från det gamla och välkomnade det nya året och karnevalet.


领导 讲话


Kvällen startades av en passionerad och dynamisk öppningsdans. Därefter höll generalchef Wu Haitao ett tal under nyåret 2020. Herr Wu tackade uppriktigt ledare på alla nivåer, gäster och människor från alla samhällsskikt för deras intresse för vetenskap och teknikkonstruktion. Stöd, tacka all personal för deras hårda arbete, sammanfattade arbetssituationen 2019 och såg fram emot den konkreta planen och utsikterna för företagets utveckling 2020. Det senaste året var ett extraordinärt år. Vetenskap och teknik har skapat nya höjder och genombrott i alla aspekter. Historiskt sett har Science and Technology betalat tiotals miljoner skatter under 2019. Detta återspeglas i andan i Science and Technology: s åtagande att uppfylla det sociala ansvaret. I dagens samhälle återspeglas värdet på företag mer och mer i sociala bidrag. Företag, men för att bli ett bra företag i den nya eran kommer det inte att bero på dess stora skala och stora vinster, men det beror på uppdraget och den offentliga viljan att aktivt gynna samhället, och om det ger ett verkligt bidrag till samhället . Science and Technology Co., Ltd. kommer aldrig att glömma sin ursprungliga avsikt, ha i åtanke sitt uppdrag, ha en nation i åtanke, ta på sig socialt ansvar och inte slappna av eller sluta.
颁奖仪式


År 2019 nådde Kejians rörelseresultat en ny höjdpunkt. De fruktbara resultaten kan inte uppnås utan gemensamma ansträngningar och samordnade insatser från många forskare och teknikbyggare. Det finns en "arbetarmodell" som hälsar de första strålarna med morgonljus varje dag, "tio års anställda" i tio år, hårt arbete och klagomål och "årstjärna". President Wu och ledarna delade successivt troféer och bonusar till vinnarna. 100-fotstången går längre, och mittströmmen som träffar vattnet är rätt tid! Ny utgångspunkt, ny utmaning och ny resa 2020!I slutet av prisutdelningen visas olika föreställningar, och den audiovisuella festen börjar börja! Dansen är full av ungdomar, sången är direkt till själen, dansen är unik och skisserna är humoristiska och roliga ... Programmet är underbart, och det kommer att finnas massor av spännande shower i showen.抽奖环节


     

Bakom varje fest ligger ett åtagande som vi aldrig har sett förut. Varje rekvisita, varje rad, varje åtgärd är noggrant förberedd; varje höst och klättring, varje snurr och hopp, varje övningskonsolidering är bara för varje publik. Detta är den uppfinningsrikedomen som är unik för Kejian-folket.


Varje år växer och växer vi. Tack för allt ditt företag och ditt engagemang och för all din hjälp och uppmuntran. Fortsätt det förflutna för att välkomna det nya året, och följ med tiderna för att gratulera det nya året, 2019, glöm inte den ursprungliga avsikten, kom ihåg uppdraget