Keramiska plattor hur man sticka bara kommer inte att falla av

Tro vi har stött på ett problem, hem vägg kakel kommer att Konggu fenomen, men också en allvarlig falla, som med dekoration processen har bra relation, efter med en titt på hur plattsättning kan förhindra trummor och släppa!

hollowness

Först efter en förvald keramiska plattor på baksidan av ren, och dränkta i vatten mer än 2 timmar, blötläggning är låt keramiska tidigare vatten absorption mättnad, så Putie sög den självhäftande materialet fukten, påverka bond hållfasthet eller leda bindning material överdriven kontraktion orsakas av urholkningen, debonding och. Efter blötläggning av keramiska plattor, butiken bör tas bort från vattnet innan du lägger, och torka bort ytvattnet med bomullsduk eller torka ytan fukt innan bana.

För det andra plattsättning av den rena ytan på gräsrotsnivå, smuts på marken, var noga med att städa upp, eller kakel självhäftande och base limning är inte fast; Dessutom, om väggen själv har bör sprickor behandlas på lämpligt sätt innan trottoarer, att undvika ändringar i framtiden grundläggande strukturella sprickor i tegel vägg spricka eller ramlar av.

Tredje, badrumsgolvet kakel att bereda marken kommer inte sprida cement golv kakel butik på plats, slagen, kakel självhäftande målade kakel, handla på marken, fyra tegel flush diagonal ställning.

Om plattor i ordning är faktiskt mycket uppmärksamhet till butiken plattor ska bokföras från insidan till utsidan, slutta eller stött en golvbrunn på plats, men också uppmärksamma riktningen av dränering lutning, väggplattor Putie bör vara från botten till toppen. I slutet av butiken med effekten av vacker, botten av Lättklinker i slutet av inlägget; väggplattor pressas efter utgången av golvplattor.

tile fixing