Bryta genom sig själv och skapa framtiden tillsammans - 12-årsjubileum av Kejian

12 år av samordnade insatser och tillväxt, 12 år går hand i hand

En härlig resa,

Visa de kommande tolv åren ljusa .

En period av extraordinära år,

Skrev ett briljant kejian kapitel om tolv år.

November 2017 hade Kejian Holding sin 12 års födelsedag. Genom kraftig försäljningsutveckling och långsiktig stabil och utmärkt innovationsförmåga har Kejian framgångsrikt förvandlats från ett okänt litet företag till en ledande tillverkare som specialiserat sig på produktion av butyl gummi i Kina, och rankas bland världens största professionella butylgummiproducent av butyltape.

Kämpa hårt , härliga blommor på våren och soliga frukter på hösten

Kejian Holding griper den nya möjligheten till limindustriutveckling, baserad på affärsfilosofin "Service, Innovation, Unity and Development", och tar "innovation" som dragkraft, lyftkapacitet, främjande av utveckling. För närvarande har bolaget etablerat långsiktigt långsiktigt samarbete med ett antal högskolor, nya produkter introduceras på marknaden varje år, produkter inkluderar butyl, isopropyl, kloropren, silikon, polyuretan, epoxiharts, akrylharts och andra discipliner, tvärvetenskaplig och är listad som Shanghai hög tech prestation transformation project.It har många uppfinnings patent, samtidigt som 2016 identifierades som högteknologiska företag i Shanghai, och valdes år 2017 Shanghai vetenskap och teknik jätte avel företag, när det gäller business kvalifikation, management skala, industri påverkan och andra aspekter för att uppnå studsutveckling.

图片1.png

U nite i en samordnad insats , samarbete och win-win.

   Kejians försäljningsavdelning ligger nära företagets strategiska takt , byggt ett säljteam som kämpar, älskar, ägnar sig. Tid flyger, ingen smärta, ingen vinst! Vi gick med passioner tillsammans under de senaste 12 åren. Vi skrev affärsdikter tillsammans under de senaste 12 åren Vi delade glädje och sorger tillsammans under de senaste 12 åren Vi gick hand i hand för att strida över den stora vägen under de senaste 12 åren, vår axel sida vid sida för att övervinna svårigheter och svårigheter under de senaste 12 åren . I samband med firandet inledde Kejian Holding också tredje kvartalet av försäljningskonferensen, ordförande Wu Haitao, försäljningschef Hu Zhenping, chef för utrikeshandelsförsäljningen Chen Xuesong, nordens och sydens chefer och cheferna för alla Affärsområdena rapporterade resultat och brister i försäljningen under de tre första kvartalen, delade de framgångsrika erfarenheterna och presenterade fjärde kvartalet arbetsmål och planer, sprint till årsskiftet!

图片2.png

Bryta igenom jaget och skapa framtiden tillsammans

  Kejian Holding en dhere s till sund förvaltning , fortsätter att främja reform och innovation, omfattande styrka fortsätter att öka, försäljningsbasen ständigt konsolideras, marknadsposition och varumärkesvärde fortsätter att stiga. Från små till stora, från svaga till starka ...... Tolv år av honing , förfara framåt. Stort hela vägen, stadigt och självuppehållande, lugnt förtroende och självbestämmande.Twelve år är en milstolpe för att bevittna Kejians utveckling och det är också en ny utgångspunkt för Kejian.

销售网络-修改.png

Låt oss arbeta tillsammans, För 2027, kunna stå här tillsammans, göra en ed till världen av ett fantastiskt företags födelse mer stolt. Stå ihop genom storm och stress. Gå framåt inspirerande, bryta sig själv och skapa framtiden tillsammans.