【Kejian Viktigt Nyheter】 Tongji University och Kejian Bygga undervisning och forskning och utveckling Practice Base

The cooperation of Tongji University and Kejian.jpg

Gav nameboards, Kejian håller officiellt en undervisning och forskning och utveckling praxis bas av Tongji University. Och den praktiska utbildningsbasen för undervisning och vetenskapligt forskningsavtal tecknades mellan de två sidorna. Dessutom kommer Kejian och Tongji University att samarbeta inom FoU-innovation, talangodling och teknisk och så vidare. Tongji University är ett nationellt nyckeluniversitet som är anslutet till utbildningsministeriet. Och den har lång historia och har höga anseende hos kinesiska kända universitet.


Tongji University.jpg

Det är också det nationella "211-projektet" och "985-projektet" -nyckeln konstruktion av högskolor och universitet. Dessutom är det enastående inom konstruktion och bil, och det är ett av de strängaste kinesiska universiteten i Kina. Konceptet Tongji University är "Vi kommer att arbeta tillsammans för att hjälpa människor och ge fördelar till landet och samhället". Tongji University är ett nationellt nyckeluniversitet som är anslutet till utbildningsministeriet. Och den har lång historia och har höga anseende hos kinesiska kända universitet.


Kejian Holding .jpg

Det är också det nationella "211-projektet" och "985-projektet" -nyckeln konstruktion av högskolor och universitet. Dessutom är det enastående inom konstruktion och bil, och det är ett av de strängaste kinesiska universiteten i Kina. Konceptet Tongji University är "Vi kommer att arbeta tillsammans för att hjälpa människor och ge fördelar till landet och samhället".