Vattentät butyl tejp produkt introduktion, prestanda egenskaper, den mest kompletta byggteknik, skillnad mellan bra och dåliga (del ett)

Butylgummi, IIR för kort, är en akronym för Isobutylen Isopren-gummi. Den har god kemisk stabilitet och termisk stabilitet, den mest utmärkta är lufttäthet och vattentäthet. Dess transmittans till luft är endast 1/7 av naturgummi, och den för styren-butadiengummi är 1/5 av styrenbutadiengummi, medan ånggenomsläppet är 1/200 av naturgummi, och det för styren-butadiengummi är 1/140.

Detta material är svårt att penetrera av gasen, som används vid vattentätning, tätning är en bit tårta. Vad är ännu mer skrämmande är dess enastående väderbeständighet. Enligt relevanta testdata kan resistansen hos butylgummi till hög temperatur nå 120 ° C , och motståndet mot låg temperatur är -40 ° C.

Konstruktionen vattentät läckage är hög, den kinesiska byggnaden vattentät och noll samråd före undersökningen, läckagehastigheten är så hög som 90%, den vattentäta reparationen är redan en mycket bra blå havsvattentäta marknaden, men snart är den röda havsmarknaden .Många stora företag har också inrättat reparationsavdelningar för att dela den stora kakan. Snabba underhållsprodukter; Akrylatfogningsmaterial, Butylband.

图片1.jpg


  • Produktegenskaper

(1) Utmärkta mekaniska egenskaper: Hög bindningsstyrka, hög draghållfasthet, god elasticitet, bra förlängningsegenskaper och stark anpassningsförmåga till gränssnittsdeformation och sprickbildning.

(2) stabila kemiska egenskaper: utmärkt kemiskt motstånd, väderbeständighet och korrosionsbeständighet.

(3) pålitlig applikation prestanda: dess vidhäftning, vattentätning, tätning, lågtemperaturmotstånd och följa egenskapen, god dimensionell stabilitet.

(4) enkel konstruktion.

  • tillämpningsområde

(1) Takvattentätning, underjordisk vattentätning, vattentätning av konstruktionskonstruktioner och tätning av polymera vattentäta spolmaterial för nya byggprojekt.

(2) tätning och vattentät behandling av byggnadsled av tunnel tunnel konstruktion i kommunal teknik.

(3) lufttät, vattentätt och stötdämpare i fog av färgpressplatta. Foget är lufttätt, vattentätt och stötdämpare.

(4) bindningstätningsbehandling vid bilmontering

(5) vattentätning och tätning av fog i stålkonstruktion

(6) Butylband av komposit aluminiumfolie är lämplig för vattentät tätning av olika typer av civiltak, färgat stål, stålkonstruktion, vattentät rulle, PC-bräda och så vidare under solljus.


  • Byggregler

(1) Denna förordning är tillämplig på tätnings- och vattentätningsarbeten av takkonstruktion och metallplåtyta med tejp som vattentät spolat material, bindning av metallplåt, PC-plåtbindning och andra stödmaterial.

(2) Utformningen eller användningen av tejp ska utföras i enlighet med gällande föreskrifter eller med hänvisning till företagsstandarder.

  • allmänna bestämmelser

(1) Konstruktion i temperaturintervallet -15 ° C-45 ° C (där lämpliga åtgärder vidtas när det angivna temperaturintervallet överskrids)

(2) bottenytan måste rengöras eller torkas ren, torr, fri från flytande jord och olja.

(3) Ingen rivning eller avskalning av bindningen inom 24 timmar efter konstruktion.

(4) välja olika typer och storlekar av tejp enligt de verkliga tekniska behoven.

(5) lådorna placeras på 10cm om avståndet från marken, inte överstiga 5 lådor.

  • Byggverktyg

Rengöringsverktyg, sax, press, tapetkniv etc.

  • driftskrav

(1) Rengör grundytan utan oljeförorening aska vatten, vattenånga.

(2) för att säkerställa basytans temperatur på bindningsstyrkan över 5 ° C kan speciell låg temperatur miljö framställas.

(3) ta bort bandet en gång innan du använder.

(4) Använd inte med vattentäta material som innehåller bensen, metanol, eten och silikagel.

  • Processegenskaper

(1) Konstruktionen är bekväm och snabb. Användningen av aluminiumfolieband ska bindas vid en gång, och ytan på basen är ren.

(2) brett krav på byggmiljö. Omgivningstemperaturen är -15 ° C-45 ° C och fuktigheten är under 80 ° C. Den har stark miljöanpassning.

(3) reparationsprocessen är enkel och pålitlig. Det är bara nödvändigt att använda ensidigt tejp i det stora läckageområdet.

图片2.jpg