Solskinnsrummet läcker ut. Vad gör du?

Titta på andras solskenrum är bra, te, chatta, se stjärnorna, men också plantera saftiga, ta hand om blommor och växter. Men skapa ett eget solskenrum, överallt är problem, sommaren är för varm, vintern är för tråkig , överallt läckage av vind, regn. Då kände jag ett stort problem där, gjorde solsken rummet verkligen ångrar, hur man gör? Låt oss se vad är anledningen?

图片1

Förutom skönhet måste du ägna mer uppmärksamhet åt följande aspekter:

För det första problemet med läckage.Sunshine rum läckage är verkligen en huvudvärk, många ägare av installationen av solsken hus har upplevt stort regn ute, det lätta regnet i solsken rummet fortsatte att falla.There är två främsta orsaker till vattenläckage i Sunshine Rum.

1. Strukturella problem. Ett solskenshus är egentligen ett hus, den stackars stabilitet i ramen kommer oundvikligen att leda till läckage. Övre delen av det soliga huset är vanligen glas, kraften är större, den svaga ramen under tryck av glaset, kommer att leda till ljus deformation av hela soligt rum, vattentät del kommer att ske på förändringens struktur. Det kan leda till förändringar som kokande lim, vilket inte är möjligt utan läckage, och det är omöjligt att reparera läckaget. Läckan fixerades och reparationen fixades, och den måste missas under en kort tid. I synnerhet vissa företag för att minska priset, minska tjockleken på den stabila ramen, eller minska ramens densitet, vilket resulterar i soltakets konkava form.

2. Materialproblem. Gummidämpning för soliga rum spelar en mycket viktig roll. Klyftan mellan solskyddshusets överdel och fasaddörrarna och fönstren och ramen beror på väderbeständig lim, vattentät behandling med silikagel och dålig kvalitet av gummi-vattentät. Kan inte hjälpa Rain Waters nedsänkning och sol, det är lätt att åldras länge, vilket leder till läckage av solljusrummet.

Vi rekommenderade Kejian silikonväderklister , utmärkt väderbeständighet och högt och lågt temperaturmotstånd, lång livslängd, UV, ozon, regnvatten, hagel, extremt hög och låg temperatur (- 40 ° C till 100 ° C) påverkar inte. håller god elasticitet vid -40 ° C till 100 ° C, resulterar inte i god vidhäftningskraft av härdning eller sprödhet, och kräver ingen underbeläggning. Efter härdning kan det härdade tätningsmedlet producera en stark vidhäftningskraft för de flesta byggmaterial.

Lämplig för: Glas, aluminium och annan gardinvägg, icke-strukturell varv eller stumtätning, takbyggnad, tätning i dubbelhåligt glas, tvåhåligt tätning, tegelsten, keramik och metallplåt indirekt sömnad.

图片2


Naturligtvis, om ditt soliga rum behöver underhåll, kan du också välja att bygga ensidigt butyl vattentät band , det är ett flexibelt vattentätt material, med utmärkt spårbarhet, kan motstå ett visst antal formändringar.

图片3

För det andra problemet med sol exponering. Sommar solsken rum i solen, vilket gör solrummet hög temperatur och bländning. Till exempel, utomhus temperaturen 30 ℃, och utsätts för solens rumstemperatur kan nå 60 ℃, gå in som ångkokare, det är verkligen varmt.Detta beror främst på solrumsprofilen och misslyckandet med att göra en bra skuggning. Det material som används på marknaden är aluminiumlegering, aluminiumlegering är en bra ledare av värme, efter värmeledning kommer den heta gasen i huset inte att vara frigörs.Detta orsakar värmen i solljuset att stiga. Med solskyddssystem passerar sommar solljuset genom solen direkt, absorberar solljuset, dess inre temperatur stiger, bildar temperaturskillnaden luftskiktet, desto närmare överytemperaturen, ju högre.

För det tredje problemet med kalla broar. Speciellt i norr är det platsen där kalla överbryggar förekommer ofta. Den norra vinterkylan och låg temperatur, temperaturskillnaden inomhus och utomhus är särskilt stor, den kalla luften i rummet, och kombinationen av varm luft bildar så småningom vatten dimma, som absorberas på solens yta, påverkar solens skönhet, främst beroende på solens tätning.

Upptäckt att läckaget av solljusrummet kan bero på problemet med väderbeständigt lim, då måste vi göra ett bra jobb med förebyggande, vi vet att vatten är poröst, att förebyggande arbete inte kan bli bråttom, att solrummet förhindrar slutet av arbetet är mycket viktigt.

Lim mellan dörrar och fönster och ramar får inte utelämnas, dörr- och fönsterprofiler, ram mellan mötet, så länge som det finns en lucka där det finns sannolikt att läcka regn, soliga rums läckagebehandlingsmetoder är många. Det beror huvudsakligen på hur vattenläckage uppstår i ditt soliga rum Kejianaktierna tyder på att vi först bör titta på de övergripande modellerings- och strukturproblemen hos de soliga husen med olika användningsområden och se sedan om de orsakas av felet eller misslyckandet av väderklister och då bör de omfattas av de begränsningar som den omgivande miljön och platsen. Sedan gör det motsvarande vattentäta systemet.