Kollisionen av konceptet Waterproofing Industry och konfrontationen av Technology

Alla saker är på sommaren, vattentäta och strävar efter en ny era.Kinas internationella tak- och vattentättutställning, en av världens tre största takutställningar, har återvänt till pulserande Shanghai sedan det först hölls i Shenzhen förra året. Som ryggraden av kinesiska byggnadsvattentätningsmaterial, Kejian Polymer Materials (Shanghai) Co., Ltd., med rynkat aluminiumfolieband, super vattentät band och andra nya produkter, har gått in på denna utställning med sikte på att ägna sig åt utveckling av vattentätning i Kina. Med många inhemska och utländska industrin topp företag att utforska den senaste utvecklingen trender och banbrytande teknik, effektivt främja företaget vattentäta produkter, den fortsatta utvecklingen av den nationella vattentätindustrin.

W2.jpg

Som ett högteknologiskt företag som integrerar forskning och utveckling, tillverkning, försäljning, teknisk service och vattentätt konstruktion i byggnaden vattentätt material, har det inte bara säljer vattentätt material utan ger också idén om systematisk vattentät service. Vi kommer med uppriktighet, noll-avstånd samverkan, ansikte mot ansikte konversation, och dela med världens vattentäta gränsen fält i många år av vattentäta produkter ackumulerad erfarenhet.

W7.jpg


Kejian personal s varma och tankeväckande vägledningstjänst, professionell en till en lösning på plats, lockade, full last och gå.

Den röda utställningsdesignen har införlivat företagets partikulturkultur, styrd av den röda partiledningen, hjälpt företaget att träna "hantverkaren", insåg den gröna utvecklingen, sätta tjänsten, innovationen, enheten, utvecklingsarbetet idén In i produktionspraxis, Främja "dubbeltjänstmassan entreprenörskap och innovation" konkretisering, övning, arv av artisans anda, gör bra arbeten.

W4.jpg

rynkad aluminiumfoliebandW6.jpg

super vattentät bandW5.jpg

aluminiumfolieband

Vid denna vattentäta utställning har Kejian Holding ytterligare förbättrat branschens popularitet. Genom utbytet av nya produkter har det också fullt ut visat den utmärkta styrkan i Kejianaktierna inom vattentätindustrin. Trots att utställningen är avslutad, kommer den vackra och rörliga i allas hjärta aldrig att sluta. Det rapporteras att den 17: e vattentätningsutställningen i Kina kommer att hållas i Shanghai 2019. Låt oss träffas 2019 tillsammans.

W1.jpg