Tätningsmedel skära ner kostnaderna

Innan du väljer ett tätningsmedel, är det bäst att sealexpert råd till senior vidhäftning till determinewith tätningsmedel som bäst passar dina behov. Deras expertis hjälper dig hitta mostsuitable tätningsmedel--kvalitet whileeliminating onödiga kostnader.

Avgränsar den valfria tätning lim, du canreduce din tätning kostnader av följande thesesteps.

1. Använd inte för mycket fogmassa agenter. Ibland, anser tillverkare att användning ofsealing limmet mer friktion effekt är perfekt, i själva verket är det en felaktig uppfattning. Med hjälp av en överdriven mängd lim, kommer att inte bara öka thecost av lim, i själva verket påverkar också resultatet av anslutningen. Om du har questionsabout av fogmassa, bäst att rådgöra med asealant produkt säljare eller themanufacturer's tekniker, kommer de att provideyou med praktiska lösningar.

2. minska fyllning punkt applikationer. Om youregularly behöver ersätta limrester, thentry att minska fyllningen punkt applikationer.

3. tätningsmedel för längre hållbarhet. Om abränna en hel hink med fogmassa, sedan återförsluta borrhålet förseglade behållare så snart som möjligt, för att undvika koagulering eller avdunstning.

4. Kontrollera trycket enheten. Om trycket är för stor, kan orsaka tätningsmedlet att slösa andaffect livet av hydraulpumpen. Här är ung att göra att bestämma den korrekta pressuresetting och se till att utrustning är strictlycomplying med det inställda värdet.

5. planerad inspektion och underhåll av yourequipment. Regelbundet underhåll kommer att förbättra theperformance och dessutom kan också reducemaintenance kostnader.

6. jämfört med andra tätning produkter, kan watersealing agent kraftigt minska kostnaderna. Därför, när du väljer ett tätningsmedel produkter, tryto prioritera vatten sälprodukter. Simplewater tätning produkter är lätta att rengöra och useconditions, till skillnad från kemiska tätningsmedel agentsrequire höga investeringar i lång-termmaintenance av utrustningen.

7. upprepad användning av renat vatten andcleaning vatten. Enhetskonfigurationen kan vara usedmultiple tider för produktion av ren watersystem för rena vatten med ren waterseveral gånger.