Titta tillbaka utställningen | En folkmassa i Kejians utställningsläge, överlägsen produkt är iögonfallande

Titta tillbaka utställningen | En folkmassa i Kejians utställningsläge, överlägsen produkt är iögonfallande

Sep.6th

Kina internationella kompositmaterial utställning

Öppet i Hanghai World Expo Exhibition & Convention Center

 

Kejian Holding strike med serie av vakuum kompositprodukter kraftigt

图片1.png

Det första steget - professionell lagstjänst

图片2.png

För Kejian Holding, den här gången ledde vår inrikesförsäljningschef Zhenping Hu och exportförsäljningschef Xuesong Chen det överlägsna säljteamet för att göra ett stadium med ren uppriktighet. De förklarar tålmodigt de som kommer att få datum och rådgivning. Under tiden sprang vi uppspelningsvideor för att visa vårt företag och produkter, för att låta besökarna veta mer om oss intuitivt.


Det andra steget - uppmärksam produktprocess

Den här gången är våra kärnutställningar en serie av vakuumkompositprodukter, såsom "perforerad isoleringsfilm. (röd och blå) "," vakuumpåse "," skalla "och så vidare. Dessa produkter lockade många besökare. De flesta besökare hade passion och diskuterade länge med våra säljare. Vi visar alltid vår fulla värme, chattar med den mest professionella kunskapen om produkt och teknik. Känn aldrig trött.

Detta är en tre-dagars utställning. Varje dag när våra säljare kom till stånd, skulle besökarna komma att prata mycket snart. De flesta av dessa besökare visade sitt kooperativa syfte efter att ha pratat med oss, hoppades kunna genomföra en djup sammanslutning. I den här utställningen nådde Kejian Holding ett samarbetsavtal eller en avsikt med många kunder.

图片4.png

图片5.png

图片6.png

Utställningen är mycket snabb, men Kejian Holding kommer alltid att försöka främja kompositprodukternas tekniska innovation, skapa värde för kunder, bygga ett ledande varumärke inom domänen. Detta är vårt uppdrag, vi kommer aldrig sluta. Vi kommer att göra ihållande ansträngningar. Låt oss göra ett möte för att träffas 2018 Kina International Composite Materials utställning. Hoppas vi kan ta med fler nya produkter och teknik i kompositdomän. Vänta och se vad som händer.