Kejian Holding deltar framgångsrikt i JEC Composites Paris

Från den 14 mars 2017 till den 16 mars 2017 går vår chef Haitao Wu med utrikeshandelschefen Xuesong Chen, Mark Wang och marknadschefen Doris Wu till utställningscentret Paris Nord Villepinte, som ligger i norra förorterna, för att delta i "2017 JEC kompositer Paris ", och de har uppnått fruktbara resultat.

 

图片 10.jpg


JEC Composites Paris sponsras av French Composites Association för utveckling av kompositmaterial som har hållits varje år sedan 1965 och har haft 52 sessioner fram till 2017. Dessutom är det den största och mest historiska kompositutställningen i Europa, även över hela världen.

Syftet med denna resa är främst att bredda horisonter, öppna sinnen, förvärva avancerade färdigheter, utbyta idéer och samarbeta. Samtidigt utnyttjar de fullt ut dessa utställningsmöjligheter för att kommunicera och förhandla med gäster och återförsäljare för att ytterligare öka företagets synlighet och inflytande i denna bransch, men också för att ytterligare förstå egenskaperna hos peer-företag med avancerad teknik för att bättre förbättra våra produkter och spela våra egna fördelar.


图片11.jpg


På utställningsstället uppvisar vårt företag huvudsakligen vakuumpåsefilm, perforerad släppfilm, skalskal, klibbig tejp, VHB-tejp och andra produkter. Våra utställare svarar alltid pussel från den mest professionella synvinkel och genomför livepresentation med full entusiasm för varje besökare. Dessutom har de en öppen kommunikation med gamla och nya kunder och presenterar för företagets utveckling. Följaktligen ökar den ömsesidig vänskap och förtroende, och lägger en bra grund för Kajians innehav för att framgångsrikt gå in på världskompositmarknaden.


图片 12.jpg


JEC Composites Paris gör det möjligt för Kejian Holding att visa sig och titta på framtiden förhoppningsvis, vilket verkligen är en bra resa för oss alla!