Vet du verkligen hur man ska berätta sanningen från den falska vattentäta tejpen?

Butylgummi, IIR för kort, är en akronym för Isobutylen Isopren-gummi. Den har god kemisk stabilitet och termisk stabilitet, den mest utmärkta är lufttäthet och vattentäthet. Dess transmittans till luft är endast 1/7 av naturgummi, och den för styren-butadiengummi är 1/5 av styrenbutadiengummi, medan ånggenomsläppet är 1/200 av naturgummi, och det för styren-butadiengummi är 1/140.


201801161456232624099.jpg

vattentät butylband


图片1.png

butylband

Detta material är svårt att penetreras av gasen, som används vid vattentätning, tätning är en bit tårta. Vad är ännu mer skrämmande är dess enastående väderbeständighet. Så hur kan ett sådant utmärkt material berätta skillnaden mellan äkthet och falskhet? För detta problem , sammanfattar vi följande differentieringsmetoder:

 • lukt

  Först och främst är lukten av det ursprungliga butylgummit i grunden smaklös, och den lite emulsion eller bituminösa smaken av materialet, för det mesta för att minska kostnaden för att tillsätta asfaltföreningsmaterial.

 • Färg

  Enligt gummifärgen är den verkliga butylgummi vit och gulaktig. För att spara kostnaden minskar de flesta hushållstillverkare kostnaden genom att lägga till asfalt, så färgen blir också grå eller svart. Naturligtvis minskar kostnaden och motståndet mot hög och låg temperatur minskar också.

 • Initial viskositet

  Från den initiala viskositetsskillnaden är den så kallade initialviskositeten den första gången kontakten med materialet, uppfattad viskositet. Men den ursprungliga viskositeten hos äkta butylgummi är inte särskilt hög, vilket visas i figuren av materialet ser bra viskositet ut. yrkesverksamma kan se att tillsatsen av bitumen också är ett tillägg till emulsionen vid första anblicken. Men vid högtemperatur väder, speciellt i heta sommarmetallytan, kan den höga temperaturen nå 80 ° C, det förefaller ofta flödande fenomen. Dess hållbarhet är självklart.

 • Aluminiumfolie yta

  Differentiering av aluminiumfolie yta, Den mest populära marknaden för närvarande är aluminiumfilm och aluminiumfilm komposit non-woven tyg, två material.


  Även om aluminiumbeläggningsytan kan förena en mängd olika färgprodukter, men eftersom dess material inte är UV-resistent, så är livslängden oftast inte längre än två somrar. I slutändan kommer du att upptäcka att bra utseende bara kan locka din uppmärksamhet , men vad kunderna äntligen vill ha är kvalitet.

  Låt oss prata om aluminiserad sammansatt nonwoven fabrics.This till synes komplexa dubbelskiktad sammansatt yta, huvudsakligen representerad som nätytobutikband. Liksom aluminiserad färgad yta passar detta till synes överlägsen maskband till en okunnig kunds önskan om skönhet, men ignorerar dess inverkan på kvalitet .


图片3.png

aluminium tejp


图片4.png

alminumfolie butylband