Applicering av butylgummi i bil

Produktionen av butylgummi började på 1940-talet. År 1943 realiserade Exxon Company den industriella produktionen av butylgummi vid BatonRouge-fabriken i USA. 1914 antog Kanada Polysar Company amerikansk teknik för att bygga tillverkning av butylgummi i Sarnia. Efter 1959 började Frankrike, Storbritannien, Japan också produktion av butylgummi.I 1991 köpte Bayer Polysars totala syntetiska gummiverksamhet och Exxon förvärvade också en produktionsenhet för butylgummi i Frankrike, varav produktionen av butylgummi till stor del monopoliserades av Exxon och Bayer.

1982 byggde före detta Sovjetunionen världens enda polymeriserade butiksproduktionsanläggning i Toriarty, och polymerisationsreaktorn utvecklades av Sovjetinstitutet för syntetiskt gummi och det italienska företaget PI.

图片1

År 2017 uppgick världens butylgummiproduktion till en miljon nittonhundratio tusen niohundra nittionio ton per år, främst i Nordamerika, Asien, Nordamerika och Asien och Stillahavsområdet svarade för mer än 65% av det globala produktionskapacitet.

Butylgummi, eller IIR, är förkortningen för Isobutylen Isopren-gummi. Det är så bra kemisk stabilitet och termisk stabilitet, särskilt mot lågtemperaturmotstånd, och det mest framträdande är lufttäthet och vattentäthet. Det är överföringsförmågan till luft endast 1/7 naturgummi, 1/5 styren- butadiengummi, ångan är 1/200 naturgummi och 1/140 styren-butadiengummi.

På grund av sin utmärkta prestanda har den använts i stor utsträckning inom bilindustrin. Används huvudsakligen för tillverkning av innerrör av olika däck, lufttätt lager av slanglösa däck, olika tätningspackningar, tätningsgummi, stötdämpande och ljudreducerande material, etc.

图片2

En snyggare designstil.

Ingen bra bilviskos.

Det kommer också att bli dåligt.

Men i körning

En bra ljudsäker, chockabsorberande bil

Det kommer att göra föraren bekväm

Ett resultat av en lång sikt

Ljudisoleringen och stötdämpningen av bilen

Effekten blir värre.

Så vill du få bilen att se bra ut.

Under en lång tid

Bilens ljudisolering, stötdämpande effekt är fortfarande mycket bra.

图片3

Egentligen kan du använda som följer

Produkter speciellt utvecklade av Kejian för bilforskning och utveckling

TOP Bäst serie butylhäftande limhäftande användningsområde: dörr vattentät film, sele tätning, glas kant bar, inredning trimremsa, takfönster, karossidesfönster, tätning tätning vattentät.

图片4

Applikationsomfattning av TOP BEST-663G ljudisoleringsfolie :

Bildörr, golv, tak, huva och andra delar av ljudisoleringen, tömning av hushållsavfall etc.

Riva av filmen från papperet, håll fast vid applikationsområdet och tryck det med en rulle.

图片5

Användningsområde för TOP BEST   självhäftande för bil

Tätningsremsan av gummi-plast, som kroppens stomme och andra tätningsband av gummi-plast, har tätningsfunktioner, vattentäta, dammsäkra etc.

图片6

Användningsområde för TOP BEST-663B Värmeisoleringscement

Bil luftkonditionering, kommersiell luftkonditionering, bilgolv, plåtlåda nitning mellan tätning, stötdämpning, värmeisolering.

图片7

Tillämpningsområde för TOP BEST expansions tätningsremsa

Bilens låghållfasta stötdämpning används som expansionslim för att fylla gapet mellan plåtdelar, vilket kan förhindra kontakt och dislokation av kroppsplåten, minska skelningen på bilskalet och minska bullret.

Samtidigt kan den användas som plåtsvets expansionslim för att täta och vattentät.

Genom att fästa det anti-klibbande papperet på filmen, klistra fast på applikationsdelen och komprimera och expandera och härda vid en hög temperatur på 160-210 ° C och 30-60 minuter.

图片8