EPDM Rubber Foam Strip

chatta nu
Produktinformation

Fördel:

1) EPDM-skum har utmärkt elasticitet.

2) Utmärkt motståndskraft mot hög och låg temperatur och väderbeständighet, påverkas inte av klimat med hög och låg temperatur.

3) Ytan är slät och lätt att rengöra, självhäftningsstyrkan är hög och hållbarheten är bra.

4) Det läcker inte olja och reagerar inte med färg.

5) Enkel installation, ingen slotting, flera specifikationer och kompletta sorter.

1Hur man väljer en säl:

Val av material: EPDM artificiellt gummi har utmärkta anti-aging-egenskaper, så att produktens anti-aging-förmåga kan nå mer än 8 år. Och efter långt sh-tryck kan den snabbt återgå till sitt ursprungliga tillstånd och upprätthålla en effektiv tätningseffekt!

Välj storlek på dörrar och fönster: Det finns många olika specifikationer och färger på dörr- och fönstertätningar. De valda tätningarna är för tjocka, vilket kommer att orsaka motstånd när dörren stängs; för tunna tätningar fungerar inte som en tätning. Du måste mäta storleken på dörrgapet innan du köper. Kan effektivt köpa rätt produkt.
Installation:

1) Rengör först de klistrade ytorna på dörrarna och fönstren så att de blir rena, släta, plana och torra.

2) Mät höjden på dörrar och fönster och skär tätningen med sax.

3) Skala av en liten bit skyddspapper, installera tätningsremsan i rätt läge och komprimera det, försök att anpassa sig till den övre kanten.

4) Skala kontinuerligt av ryggskyddspapperet, så att tätningsremsan sträcker sig nedåt längs ramen, och fortsätt att trycka på det, var uppmärksam på att inte sträcka.

5) Använd samma steg för att installera tätningsremsan. Var uppmärksam på passningen i hörnfogarna.


Förfrågning