Valsad EPDM gummitäckningsmembran

Valsad EPDM gummitäckningsmembran
Produktinformation
Produkt

Huvudmaterial

CAS nr

MF

Härstamning

Vals EPDM gummitäckningsmembran EPDM 25038-36-2 ( C9H12C3H6 .C2H4 ) x Shanghai, Kina

Rolled EPDM rubber roofing membrane


1. Beskrivning

Vals EPDM gummitäckningsmembran är tillverkat av EPDM-gummi. Och det har den bästa prestanda bland polymera vattentäta material. Det har också en speciell prestanda att den inte kommer att separera och spricka i regelbunden byggrörelse. EPDM har också utmärkt prestanda på väderbeständighet, dimensionell stabilitet och hållbarhet vilket innebär att den har en bra prestanda vid höga och låga temperaturer, UV och korrosionsbeständighet. Dessutom har TOP BEST - EPDM Waterproofing Membrane andra egenskaper som hög draghållfasthet, brottförlängning, rörelseanpassning, enkel installation, starka allianser, icke-föroreningar, starkt punkteringsmotstånd och lång livslängd på 50 år. Och hållbarheten är 12 månader om den sitter på en sval och torr plats med originalförpackningen.


2. Ansökan

Valsat EPDM gummitäckningsmembran är tillämpligt på vattentätning i tak, källare, badrum, industri och civila byggnader geosyntetiska dynor som används i simbassänger, kanaler och bevattningssystem. Den är speciellt lämpad för projekt som kräver hög prestanda på hållbarhet, korrosion och förvrängning.


3. Produktens mått

1.2mmx1.2mx20m; 1.5mmx1.2mx20m; 2.0mmx1.2mx20m.


butyl tape manufacturers

butyl tape manufacturers

Tillverkare av butylband

Tillverkare av butylband

Tillverkare av butylband

Tillverkare av butylband

Hot Tags: Rullade epdm gummitäckningsmembran, Kina, tillverkare, leverantörer, köp, billig, högkvalitativ, pris, bäst i Kina
Förfrågning

You Might Also Like