Butyl-tätningsmedel

Produktinformation

1, Beskrivning

Butyltätningsmedel är en neutral tätningsmedel som består av singelbutylgummi med utmärkta egenskaper för anti-aging, korrosion, oxidation, vattenbeständighet, täthet; Brett spektrum av deformation och sprickning speciellt under låga temperaturförhållanden.

2 Tillämpningsområde:

Gäller alla typer av sömmar, hål och sprickor i ståltak, Butyl Sealant har en perfekt tolerans för strukturstammar som resultat av hårda väder som starka vindar. Översvämning, stormning, som ofta står för naturlig syphonage, dvs läckage.

3 fördelar:

(1) Butyl Tätningsmedel är en permanent tätningsmedel med utmärkt elastisk deformation tillsammans med stålplattan expanderar när den är varm och krympande när den är kall och kommer inte att resultera i att tätningsmedel avlägsnas och har därför oöverträffade vattenbeständighet och täthetsegenskaper över kiselförsegling.

(2) Butyl Sealant är ett neutralt tätningsmedel utan korrosion för stålplåt. Det ger skydd för sprickor, söm och broar.

(3) Butyl Sealant har utmärkt kostnadseffektivitet och skulle spara cirka 50% volym över motpartsprodukt.


Hot Tags: Butyl tätningsmedel, enkel-komponent butyl tätningsmedel, butyl tätningsmedel för stålkonstruktion, butyl tätningsband för byggnad, butyl tätningsband för bil dörr, Kina, tillverkare, leverantörer, köpa billig, högkvalitativ, pris bäst i Kina
Förfrågning

You Might Also Like